traktatie
traktatie Nederlands woordenboek Woorden.org.
Woord eindigt op. 2 definities op Encyclo. 1 Aangeboden lekkernij 2 Dividatie 3 Feestelijk onthaal 4 Lekkernij 5 Onthaal 6 Ronde 7 Rondje 8 Vergasting 9 Vetje. onthaal Jaar van herkomst: 1847 WNT. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met traktatie.:
traktatie 1 jarige
Hiep hiep, hoera: dit waren de leukste 16 traktaties van vroeger Vroegert.
Hiep hiep, hoera: dit waren de leukste 16 traktaties van vroeger. Via: flickr.com Piano Piano!, Als kind en nu ook vaak nog kon je echt uitkijken naar je verjaardag! Een mooie bijkomstigheid was het trakteren. Dit waren de 16 leukste traktaties van vroeger!
traktatie
Dit zijn de leukste en gezonde traktaties voor kinderen!
Traktatie 1: bloederige smoothie shots! Deze traktatie is niet alleen snel klaar maar ook nog eens gezonder dan ie lijkt! De spuitjes zijn namelijk gevuld met een rode smoothie en erg leuk voor de kleintjes om later nog mee verder te spelen als waterpistool.
Trakteren in de klas? Dat mag niet meer op deze basisschool LINDA.nl.
Basisschool Anne Frank in Gorinchem verbiedt jarige leerlingen voortaan om de klas te trakteren op iets eetbaars. In plaats van een traktatie kunnen de kinderen kiezen voor een leuke groepsactiviteit voor de hele klas, schrijft de school aan ouders. Trakteren in de klas.
Traktatie verjaardag.
Start Schoolinfo Traktatie verjaardag. Koop uw Chromebook. Het is voor elk kind speciaal om te verjaren. Voor heel wat kinderen is het de mooiste dag van het jaar. Daarom besteden we er in onze school de nodige aandacht aan. De jarige krijgt de kans om de klasgenoten te trakteren in de klas.
De allerlekkerste Traktaties Bestellen doe je bij Bakker Bart.
Het lekkerste traktatie assortiment van Nederland. Bakker Bart heeft een zeer groot traktatie aanbod, van vers gebakken appelflappen, overheerlijke koeken, de kleurrijkste muffins en donuts tot een zeer groot aanbod van gebak. Kies zelf je traktatie bij elkaar of maak gebruik van onze drie verschillende traktatieboxen.
Gezonde traktaties voor op school Juf Maike.
Zo lag de nadruk niet op de traktatie maar een leuk gesprek met elkaar en elkaar beter leren kennen De juffen vonden het een bijzondere én gezonde traktatie. Bestel bijvoorbeeld deze popcornbakjes. Nathalie: Eenhoorn van fruit en komkommer. Marieke maakte een pauw.
Voetbal Cadeautjes Het Speelgoedpaleis.
Kijk dan in de categorie voetbal speelgoed. Voetbal cadeautjes bestellen is bij ons zo gebeurt. Heb je grotere aantallen nodig voor een traktatie of schoencadeautje? Dan krijg je bij ons automatisch oplopende korting. Ook zorgen wij voor een snelle verzending.
De of het traktatie? Welk lidwoord.
Mooi of mooie traktatie. Groot of grote traktatie. Half of halve traktatie. Grappig of grappige traktatie. Leeg of lege traktatie. leuk of leuke traktatie. Vet of vette traktatie. Snel of snelle traktatie. Wit of witte traktatie. Klein of kleine traktatie.
Traktaties en kindertraktaties voor jongens en meisjes.
By Jasmijn 1 april 2017 Read More. Een eenhoorn chocolade lolly maken als traktatie of cadeautje. By Suzanne Stevense 28 maart 2017 Read More. Mini pizza op een stokje als traktatie of hapje. By Nicole Gorseling 4 maart 2017 Read More. Traktatie koekbloemetjes in een bloementuintje.
Wat is de betekenis van traktatie.
lekkernij, onthaal Woordherkomst Naamwoord van handeling van trakteren met het achtervoegsel atie. Nederlands woordenboek voor onderwijs. traktatie zelfstandig naamwoord uitspraak: trak taat sie 1. iets waar je op getrakteerd wordt de traktatie van Joeri bestond uit Marsrepen Zelfstandig naamwoord: trak taat sie de traktatie.

Contacteer ons

Resultaten voor traktatie